160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Alibeyköy Barajıından çıkan İrfan Altunun cenazesi Adli Tıp Kurumundan teslim alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alibeyköy Barajıından çıkan İrfan Altunun cenazesi Adli Tıp Kurumundan teslim alındı
Abone ol
İRFAN ALTUN’UN CENAZESİ YAKINLARI TARAFINDAN ADLİ TIP KURUMU’NDAN TESLİM ALINDI.

Kaybolduktan kırk gün sonra Alibeyköy Barajı’ından cesedi çıkan İrfan Altun’un cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı.


Sultangazi’de abisi Abdullah Altun ile hastaneye giden İrfan Altun(34) 40 gündür kayıptı. Ailesi ve yakınları tarafından sokak sokak aranan Altun’un cesedi dün Alibeyköy barajında bulundu. Ailesi tarafından Altun’a ait olduğu tespit edilen cenaze, otopsi işlemleri yapılmak üzere Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Burada yapılan işlemlerin ardından ailesi tarafından teslim alınan İrfan Altun’un cenazesi memleketi Batman’da defnedilecek.


Altun’un teyzesinin oğlu Nuri Yıldız “Emniyete, bekçilere her yere haber verdik bulunmadı. Kendimizde her yeri aradık ama bulamadık. Cenazesi dün akşam Alibeyköy Barajı’nda bulundu. Savcı arayınca gidip cenazeyi teşhis ettik. Daha sonra cenazeyi Adli Tıp Kurumu’na gönderdiler. Buradan cenazeyi alıp defnetmek üzere memleketimize götüreceğiz. Olayın nasıl olduğunu ve ne olduğunu öğrenmek istiyoruz. Biz bu olayın arkasındayız. Ayakkabısız olduğu için şüphelendik. İnşallah sonuç erken çıkar” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okulun ilk gününde kantinlere şok denetimÖnceki Haber

Okulun ilk gününde kantinlere şok deneti...

60 yıllık esnaf yılın ahisi seçildiSonraki Haber

60 yıllık esnaf yılın ahisi seçildi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar