160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aliağada Atatürk Yol Koşusu düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aliağada Atatürk Yol Koşusu düzenlendi
Abone ol
Izmir’in Aliağa Ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya Gelişinin Anısına Her Yıl Düzenlenen ’atatürk Yol Koşusu’ Gerçekleştirildi.

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin anısına her yıl düzenlenen ’Atatürk Yol Koşusu’ gerçekleştirildi.

Aliağa’da düzenlenen Atatürk Yol Koşusu yoğun ilgi gördü. Organizasyona, lise ve ortaokuldan 129 kız ile 129 erkek olmak üzere toplam 258 sporcu katıldı. Sporcular, koşuda kıyasıya bir mücadele verdi. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Dinlenme Alanından İskele Meydanı’na kadar süren koşu sonrasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Cumhuriyet Meydanında yapılan ödül törenine Kaymakam Zekeriya Güney Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özlem Günay Karataş ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Dereceye giren öğrenciler ve okullarına Kaymakam Zekeriya Güney ve Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından kupa ve madalyaları verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayıp yaşlı adam dere yatağında ölü bulunduÖnceki Haber

Kayıp yaşlı adam dere yatağında ölü bulu...

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul hasta ziyaretlerini sürdürüyorSonraki Haber

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul hasta ziya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar