160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aliağa Petkimspor, 4 maç sonra kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aliağa Petkimspor, 4 maç sonra kazandı
Abone ol
Aliağa Petkimspor, Basketbol Süper Ligi’ndeki 12. Hafta Mücadelesinde Darüşşafaka’yı Izmir’de Mağlup Ederek 4 Maçlık Mağlubiyet Serisini Sonlandırmış Oldu.

Aliağa Petkimspor, Basketbol Süper Ligi’nde 12. hafta mücadelesinde Darüşşafaka’yı İzmir’de mağlup ederek 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmış oldu.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, 12. hafta karşılaşmasında Aliağa Petkimspor’u konuk etti. Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Aliağa, 112-78 kazandı. Bu sonuçla birlikte İzmir ekibi, ligdeki 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmış oldu. Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören de bu konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Gören, “Çok zor bir seriden geçtik. Dört maçın üçü deplasman ve ligin çok iyi kadrolarına karşı. Bu maçların üçünü çok net kazanma noktasına kadar getirdik, birer topla kaybettik hatta ikisinde de son topu biz attık. Biz iyi bir takım olduğumuzu, mücadele gücümüzün yüksek olduğunu biliyoruz ama bu tip maçları oynamak da kolay olmuyor” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
136 yıldır ayakta, çakılı bir tek çivisi bile yokÖnceki Haber

136 yıldır ayakta, çakılı bir tek çivisi...

Diyarbakırda hava ve kara trafiğinde ‘sis etkisiSonraki Haber

Diyarbakırda hava ve kara trafiğinde ‘si...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar