160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aliağa Belediyesi, Hatayda dezenfeksiyon çalışması yapıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aliağa Belediyesi, Hatayda dezenfeksiyon çalışması yapıyor
Abone ol
ALİAĞA BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE DEZENFEKSİYON VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aliağa Belediyesi, depremden etkilenen illerden birisi olan Hatay’da, oluşabilecek salgın hastalıklar ile haşere oluşumu riskine karşı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma sebep olan iki depremin sonrasında tüm imkânlarını seferber ederek vakit kaybetmeden ihtiyaç malzemesi, arama kurtarma ve sağlık ekiplerini afet bölgesine konuşlandıran Aliağa Belediyesi, Hatay’da dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılan toplantıda Hatay’da dezenfeksiyon ve ilaçlama konusunda Gölcük Belediyesine tam yetki verilmiş ve çalışmalar başlamıştı. Aliağa Belediyesi ekipleri de AFAD tarafından Gölcük Belediyesi koordinesinde olan bölgede çalışmalara katılıyor. Ekipler, çadır kentlerde vatandaşların sağlığını korumak için bulaşıcı hastalıkların taşınmasına neden olan haşereler ve kemirgenlere karşı dezenfeksiyon işlemlerini kesintisiz sürdürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malatyada 13 kişiye mezar olan apartmanın yıkılma anları kameralara yansıdıÖnceki Haber

Malatyada 13 kişiye mezar olan apartmanı...

AK Partili Çelebi: Ağrı depremzedelerimiz için tek yürek olduSonraki Haber

AK Partili Çelebi: Ağrı depremzedelerimi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar