16 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.2289
EURO35.1451
ALTIN2464.7

Alia Atlı Spor Kulübü binicilik eğitimlerine başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alia Atlı Spor Kulübü binicilik eğitimlerine başlıyor
Abone ol
Binicilik Eğitimi Almak Isteyenleri Alia Atlı Spor Kulübüne Davet Eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “alia Park, Atla Terapi Ve Rehabilitasyon Merkezimizde Kurduğumuz Alia Atlı Spor Kulübünde Binicilik Eğitimleri Için Kayıtlar 27 Kasım Pazartesi Günü Başlıyor. Atlı Spor Kulübümüze üye Olmak Isteyenleri Bekliyoruz” Dedi.

Aliağa Belediyesinin Çaltılıdere Mahallesi’nde projelendirdiği Alia Park, Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezinde faaliyetlerine başlayan Alia Atlı Spor Kulübü, binicilik eğitimleri için kapılarını açıyor.

Aliağa Belediyesinin Çaltılıdere Mahallesi’nde hayata geçirdiği Alia Park, Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezinde binicilik eğitimleri başlıyor. 6 yaş ve üzeri vatandaşların katılabileceği eğitimler için kayıtların, 27 Kasım 2023 Pazartesi günü alınmaya başlanacağı belirtildi. Profesyonel binicilik eğitimi almak isteyen vatandaşlara kapılarını açan Alia Atlı Spor Kulübünde, vatandaşlara biniciliğin püf noktaları ve temel teknikleri öğretilecek. Profesyonel antrenörler eşliğindeki eğitimler pazartesi günleri 09.00-17.00 saatleri arasında, cuma ve cumartesi günleri ise 17.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Aliağa’da ilk kez gerçekleştirilecek binicilik eğitimleri için vatandaşlar, Alia Atlı Spor Kulübüne şahsen başvuru yapabilecekleri gibi 0232 399 0010 numaralı hattan da detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Binicilik eğitimi almak isteyenleri Alia Atlı Spor Kulübüne davet eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Alia Park, Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezimizde kurduğumuz Alia Atlı Spor Kulübünde binicilik eğitimleri için kayıtlar 27 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Atlı Spor Kulübümüze üye olmak isteyenleri bekliyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuncelide teröristlerin inlerine girildiÖnceki Haber

Tuncelide teröristlerin inlerine girildi

Bilecikteki köpek katliamıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındıSonraki Haber

Bilecikteki köpek katliamıyla ilgili 4 k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar