160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Alaplıda seçim güvenliği toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alaplıda seçim güvenliği toplantısı yapıldı
Abone ol
ALAPLI’DA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI (ZONGULDAK)

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Kaymakam Vedat Yılmaz’ın başkanlığında, seçime katılan siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcilerinin katılımıyla, 14 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınan tedbirlerin gözden geçirildiği Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.


Alaplı Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya birim amirleri, yanı sıra, siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. Toplantıda, projeksiyon eşliğinde yapılan sunumla, seçim öncesi, oy verme günü ve sonrası için İlçe genelinde alınan tedbirler görüşüldü. Ayrıca siyasi parti binaları, seçim büroları ve benzeri hassas noktalara yönelik alınan koruma tedbirlerinin gözden geçirildiği toplantıda, geçmiş seçimlerde yaşanan olaylar da göz önünde bulundurularak ilave alınması gereken diğer tedbirler değerlendirildi.


Seçime katılacak bütün siyasi partilerin YSK kararları ve seçim mevzuatında belirlenmiş olan kurallar çerçevesinde hareket etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini isteyen Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Alaplı halkının göstereceği duyarlılıkla kent genelinde seçim sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayacaklarını kaydetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maden faciasında tutuklu sanık müessese müdürü, lağımcıyı suçladıÖnceki Haber

Maden faciasında tutuklu sanık müessese...

Bandırmaya yıldırım düştüSonraki Haber

Bandırmaya yıldırım düştü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar