160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Alanyaspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanyaspor, İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Abone ol
CORENDON ALANYASPOR, SPOR TOTO SÜPER LİG’İN 23. HAFTASINDA DEPLASMANDA OYNAYACAĞI İSTANBULSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI BU SABAH YAPTIĞI ANTRENMANLA TAMAMLADI.

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.


Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde, Teknik Direktör Francesco Farioli yönetiminde gerçekleşen antrenman öncesi doğum günü olan Erencan Yardımcı için kutlama yapıldı. Kutlamanın ardından ısınma çalışmalarıyla başlayan antrenman, taktik çalışmalarıyla sona erdi. Yeşil-turunculu ekip bugün havayoluyla İstanbul’a hareket edecek.


Yarın Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda 13.30’da oynanacak mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılığını Volkan Ahmet Narinç ve Anıl Usta yapacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Köroğlu: Türkiye yüzyılı vizyonu devletimizin milli bir vizyon programıdırÖnceki Haber

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Köroğlu: T...

Adreslerinde uyuşturucu yakalanan 3 şüpheliden 1i tutuklandıSonraki Haber

Adreslerinde uyuşturucu yakalanan 3 şüph...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar