160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Alanya’da gaziler Cumhuriyet’in 100. yılı için dalış yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanya’da gaziler Cumhuriyet’in 100. yılı için dalış yaptı
Abone ol
Antalya'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında muharip ve malul gaziler dalış gerçekleştirdi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında muharip ve malul gaziler dalış gerçekleştirdi.

Kaymakamlık ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri dolayısıyla, Dolphin Dalış Okulunun katkılarıyla Alanya Kalesi çevresinde program düzenlendi.

Dalış kıyafetlerini giyen 5 gazi, eğitmenler eşliğinde denize girdi.

Etkinlikte, su üstünde Türk bayrağı ve "Cumhuriyete Derinden Bağlıyız" yazılı pankart açan gaziler, daha sonra dalış yaparak su altında da bayrak açtı.

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, farklı bir etkinlik yapmak istediklerini belirterek, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümünün hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Kıbrıs gazisi Ahmet Şirin de ilk kez dalış yaptığını ve farklı deneyim yaşadığını ifade ederek, suyun altının çok güzel olduğunu söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trendyol 1. Lig: Tuzlaspor: 1 - Kocaelispor: 2Önceki Haber

Trendyol 1. Lig: Tuzlaspor: 1 - Kocaelis...

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yentür, “Cumartesi buluşmaları”nda öğretmen ve velilerle buluşuyorSonraki Haber

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Yentür,...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar