Antalya'nın Alanya ilçesinde Kazakistan uyruklu bir kadının cinsel istismara uğradığı ve cep telefonunun çalındığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Antalya'nın Alanya ilçesinde Kazakistan uyruklu bir kadına cinsel istismarda bulunduğu ve cep telefonunu çaldığı iddia edilen şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre olay, dün gece Güllerpınarı Mahallesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre Barlar Sokağı'nda tanışan Kazakistan uyruklu Anel B. (35) ile Suriye uyruklu Muhammed A. (24), bir süre birlikte vakit geçirdikten sonra bir otele geçti.
Bir süre otelde kalan ikiliden Muhammed A.'nın ayrılmasının ardından Anel B., şüphelinin kendisine zorla cinsel istismarda bulunduğunu ve cep telefonunu alarak kaçtığını öne sürerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp ihbarda bulundu.
İhbar üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda şüpheli Muhammed A.'yı sahil yolunda kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, Sulh Ceza Hâkimliği tarafından "cinsel istismar" suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.
Yetkililer, olayla ilgili adli soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
Yorum Yazın