160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Alanya ATABEMde kurslar başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanya ATABEMde kurslar başladı
Abone ol
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALANYA ATATÜRK BİLGİ EĞİTİM MERKEZİ ( ATABEM) ÜCRETSİZ KIŞ DÖNEMİ KURSLARINDA EĞİTİM DÖNEMİ BAŞLADI.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi ( ATABEM) ücretsiz kış dönemi kurslarında eğitim dönemi başladı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi, ATABEM Kurs Merkezlerinde, çocukların ve gençlerin derslerini destekleyici programlarla eğitim hayatlarına katkı sağlamaya devam ediyor. Kış dönemi 4,5,6,7 ve 8. sınıflara yönelik akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda açtığı kurslarla öğrencilerin başarılarını arttırıyor.


Öğrenciler 24 branşta eğitim alacak


Antalya merkezde 7, ilçelerde ise 4 olmak üzere toplam 11 merkezde kış dönemi kursları açıldı. Kurs merkezlerinde çocuklar, bilgisayar kullanımı, coğrafya, drama, fen bilimleri, fizik, gitar, hızlı okuma, İngilizce, karakalem, kimya, matematik, modern dans, piyano, resim, satranç, sosyal bilgiler, tarih, taş boyama temel robotik ve kodlama, Türk dili ve edebiyatı, Türkçe ve zeka oyunları gibi 24 branşta eğitim alacak.


Kayıtlar devam ediyor


Alanya ATABEM’de kurslar 26 Kasım tarihinde başladı. Bir taraftan kurslar devam ederken, diğer taraftan, yeni kayıtlar da devam ediyor. Aileler Alanya’daki kurs merkezine gelerek çocuklarını ücretsiz verilen kurslara kayıt ettiriyor. Kayıt için velilerin Alanya ATABEM’e şahsen müracaat etmeleri, bilgi için ise 0 242 313 09 43 aramaları gerekiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda silah ticareti operasyonu: 6 gözaltıÖnceki Haber

Samsunda silah ticareti operasyonu: 6 gö...

Kırklarelinde yakalanan bin 280 kaçak göçmen sınır dışı edildiSonraki Haber

Kırklarelinde yakalanan bin 280 kaçak gö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar