160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Alaca Belediyesi 4 caddenin aydınlatmasını YEDAŞa devretti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alaca Belediyesi 4 caddenin aydınlatmasını YEDAŞa devretti
Abone ol
Belediye Başkanı şerif Arslan, Hizmete Alındığı Günden Itibaren Sokak Aydınlatmalarının Belediyeye Yaklaşık Aylık 80 Bin Tl Külfet Oluşturduğunu Aktardı

Alaca Belediyesi, onay işlemleri tamamlanan 4 caddenin aydınlatma direklerini Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (YEDAŞ) devretti.

Hizmete alındığı günden itibaren sokak aydınlatmalarının belediyeye yaklaşık aylık 80 bin TL külfet oluşturduğunu aktaran Belediye Başkanı Şerif Arslan, yapılan diyalog ve çalışmalar neticesinde sokak aydınlatmalarının YEDAŞ’a devredilerek aylık 80 bin TL’lik ödeme yükünün belediyenin üzerinden alınmış olduğunu ifade etti.

Başkan Arslan, devir işlemleri yapılmadan önce sokak aydınlatmalarının belediye için önemli bir külfet oluşturduğunu hatırlatarak, “Yaklaşık her ay aydınlatma direklerinin tüketimi olarak 80 bin TL elektrik faturası ödüyorduk. Samsun YEDAŞ Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız ikili çalışmalar neticesinde bu fatura yükünden belediyemizi kurtarmış olduk” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam Artar, jandarma personelleriyle bir araya geldiÖnceki Haber

Kaymakam Artar, jandarma personelleriyle...

Bu zambakları koparmanın cezası 387 bin TLSonraki Haber

Bu zambakları koparmanın cezası 387 bin...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar