160x600
26 Haziran, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Akrabalar arasındaki silahlı kavgaya karışan 2 kişi tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akrabalar arasındaki silahlı kavgaya karışan 2 kişi tutuklandı
Abone ol
KASTAMONU’NUN TAŞKÖPRÜ İLÇESİNDE ORMAN KESİMİ SIRASINDA AKRABALAR ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGAYA KARIŞTIKLARI TESPİT EDİLEN 2 KİŞİ, ÇIKARILDIKLARI ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANDI.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde orman kesimi sırasında akrabalar arasında çıkan silahlı kavgaya karıştıkları tespit edilen 2 kişi, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Taşköprü ilçesine bağlı Celep köyü Yılancı Mahallesi’nde orman kesimi yapıldığı sırada akraba olan üç aile arasında silahlı kavga çıktı. Yaşanan olayda vücudunun çeşitli yerlerine kurşunların isabet ettiği Hamdi Bayam olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı olayda S.B. ve A.B. ise yaralandı. Yaralılardan A.B., tedavisinin tamamlanmasının ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Ayrıca olaya karıştığı belirlenen Ö.B. de gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından A.B. ve Ö.B., güvenlik önlemleri arasında Taşköprü adliyesine sevk edildi. A.B. ve Ö.B., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.


Öte yandan, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam eden S.B.’nin de jandarma ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kar kalınlığının 5 metreyi bulduğu Tanin Tanin Geçidinde yollar ulaşıma açıkÖnceki Haber

Kar kalınlığının 5 metreyi bulduğu Tanin...

Başkan Özlü, İzmirde temaslarda bulunduSonraki Haber

Başkan Özlü, İzmirde temaslarda bulundu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar