160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Akdenizde fırtına beklentisi: Tekneler kıyıya yanaştı, ağ bakımları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akdenizde fırtına beklentisi: Tekneler kıyıya yanaştı, ağ bakımları başladı
Abone ol
Akdeniz'de Balıkçılık Yapan Mersinli Balıkçılar, Bugünden Itibaren Başlayarak Hafta Sonu Da Etkili Olması Beklenen Fırtına Nedeniyle Barınaklara Yanaşarak Ağ Ve Tekne Bakım çalışmalarına Başladı.

Akdeniz’de Mersinli balıkçılar, bugünden itibaren başlayarak hafta sonu da etkili olması beklenen fırtına nedeniyle barınaklara teknelerini yanaştırarak, ağ ve tekne bakım çalışmalarına başladı.

Meteoroloji, Doğu Akdeniz için bugünden itibaren Pazar gününe kadar yer yer 5 metreye kadar dalgaların oluşmasına neden olacak fırtınanın etkili olacağını bildirdi. Akdeniz’e açılan Mersinli balıkçılar da fırtına öncesi barınaklara dönmeye başladı. Erdemli’de bulunan balıkçı barınağına da çok sayıda tekne geldi. Sezon açılmasıyla birlikte 2 aydır av yapan balıkçılar, fırtına uyarısını fırsat bilerek hem teknelerinin eksikliklerini hem de ağ tamirlerini yapmaya başladı.

Ağ tamiri yapan balıkçılardan Volkan Özdemir, "2 gün hava sert geçecek. Bizler de avlarımızın tamirini yapıyoruz, daha sonra eve gidip dinleneceğiz. Bu kış sert geçecek diye bekliyoruz. Yazın çok sıcaktı ama kışın sert olacak" dedi.

Balıkçılardan Tevfik Oral ise, "Pazartesiye kadar fırtına var, daha sonra açılacağız tekrar. Şu anda ağları tamir edeceğiz, onun dışında teknede yapılacak eksiklikler var, onları yapacağız" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde şiddetli rüzgar fabrika inşaatı çatısını uçurdu Önceki Haber

Mersinde şiddetli rüzgar fabrika inşaatı...

Diyetisyen Sena Çelebiden diyabeti kontrol altına almak için öneriler Sonraki Haber

Diyetisyen Sena Çelebiden diyabeti kontr...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar