160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Akçalarda 2 kaçak yapı yıkıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akçalarda 2 kaçak yapı yıkıldı
Abone ol
Nilüfer Belediyesi, Kaçak Yapılaşmayla Mücadelesi Kapsamında Akçalar Mahallesi’nde, Iş Yeri Ve Depo Olarak Kullanılan Toplam Bin 12 Metrekarelik Imara Aykırı Iki Yapının Yıkımını Gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadelesi kapsamında Akçalar Mahallesi’nde, iş yeri ve depo olarak kullanılan toplam bin 12 metrekarelik imara aykırı iki yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediyesi, ilçe sınırları içinde imar mevzuatına aykırı yapılaşmaya geçit vermemekteki kararlılığını sürdürüyor. Hem vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendiren hem de kendi rutin denetimleriyle kaçak yapıları tespit eden ekipler, son olarak Akçalar Mahallesi’nde iki kaçak yapıyı yıktı.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Akçalar Mahallesi’nde imara aykırı olduğu tespit edilen iki ayrı yapı için yasal süreç tamamlanarak yıkım kararı alındı. Bu doğrultuda harekete geçen ekipler, ilk olarak 1000 metrekarelik bir alana inşa edilmiş ve iş yeri olarak faaliyet gösteren kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Aynı bölgedeki ikinci yıkım işleminde ise bir hanenin yanına eklenti olarak inşa edilen 12 metrekarelik kaçak depo yıkıldı. Polis ve zabıta ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen her iki yıkım da herhangi bir sorun yaşanmadan tamamlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BIST 100 Haftaya Rekorla Başladı: İşte Öne Çıkan Hisseler Önceki Haber

BIST 100 Haftaya Rekorla Başladı: İşte Ö...

Bakan Fidan, Suriyeli mevkidaşı Şeybani ile görüştü Sonraki Haber

Bakan Fidan, Suriyeli mevkidaşı Şeybani...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar