14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Akçadağın turizm projeleri Bakan Ersoya sunuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akçadağın turizm projeleri Bakan Ersoya sunuldu
Abone ol
Akçadağ’ın Turizm Projeleri Bakan Ersoy’a Sunuldu

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Levent Vadisi Jeopark Projesi ile höyük alanında hayata geçirilmesi planlanan Mesire Alanı Projesi’ni anlattı.

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Malatya Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde ilçenin turizm potansiyeline katkı sağlayacak projeleri sundu. Başkan Ulutaş, Akçadağ açısından büyük önem taşıyan Levent Vadisi Jeopark Projesi ile ilçe merkezinde bulunan höyük alanında hayata geçirilmesi planlanan Mesire Alanı Projesi hakkında Bakan Ersoy’a bilgi verdi. Görüşmede projelerin Akçadağ’ın turizmine ve sosyal yaşamına sağlayacağı katkılar ele alınırken, yapılması planlanan çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Akçadağ’ın geleceğine değer katacak projelerin yakından takip edileceğini ifade eden Başkan Ulutaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ederek, projelere verilecek destekler için teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kasımpaşa, Eyüp Aydını transfer etti Önceki Haber

Kasımpaşa, Eyüp Aydını transfer etti

Kaymakam Eser, Tomarzalı şehit babasını ve Kıbrıs gazisini ziyaret etti Sonraki Haber

Kaymakam Eser, Tomarzalı şehit babasını...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar