160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Kurtuluştan Osmangazi Belediyesine tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Kurtuluştan Osmangazi Belediyesine tepki
Abone ol
Ak Parti Osmangazi Ilçe Başkanı Adnan Kurtuluş, Belediye Yardımlarının Chpli Kadınlar Tarafından Dağıtıldığını öne Sürüp Tepki Gösterdi

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, Osmangazi Belediyesi’nin yardımlarının CHP Osmangazi Kadın kolları üyeleri tarafından dağıtılmasına tepki göstererek, "Görüntüler belediyeciliğin nasıl suiistimal edildiğini gözler önüne seriyor. Belediyeler, tüm vatandaşların ortak hizmet aldığı kurumlardır, bir siyasi partinin arka bahçesi değildir" dedi.

Bu tür uygulamaların kamu kaynaklarının partizan bir şekilde kullanılmasına neden olacağını ifade eden Kurtuluş, "Bu durum halkın güvenini zedeler. Belediyecilik, tüm vatandaşlara eşit hizmet götürmekle yükümlüdür; bir siyasi örgütün aracı haline dönüştürülemez. Bu yanlıştan dönülmesi için ilgili makamları göreve, kamu kaynaklarının adil kullanımını sağlamaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Efeler Belediyesinde işçi krizi büyüyorÖnceki Haber

Efeler Belediyesinde işçi krizi büyüyor

Freni patlayan kamyon hurdaya döndüSonraki Haber

Freni patlayan kamyon hurdaya döndü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar