
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
Kaya, mesajında geride bırakılan 2024 yılını Türkiye’nin her alanda önemli adımlar attığı bir dönem olarak değerlendirirken, 2025 yılı için umut ve kararlılık vurgusu yaptı.
İsmail Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirilen Türkiye Yüzyılı vizyonunun meyvelerini toplamaya başlandığını ifade ederek, “2024 yılı da dahil olmak üzere, savunma sanayimizden enerji yatırımlarına, ekonomiden eğitime kadar birçok alanda tarihi adımlar attık.
Yerli ve milli projelerimizi hayata geçirerek hem milletimize hizmet etmenin gururunu hem de ülkemizi geleceğe taşımanın heyecanını yaşadık” dedi.
Kaya, 2025 yılının, Türkiye’nin dünyada hak ettiği konuma ulaşması için daha fazla çalışılacak bir dönem olacağını belirtti.
Yeni yılın sadece bir takvim değişikliği olmadığını vurgulayan Kaya, bu dönemi “Yeni umutlar, yeni hedefler ve güçlü bir Türkiye için yenilenen bir başlangıç” olarak nitelendirdi.
AK Parti olarak milletin yanında olmayı sürdüreceklerini dile getiren Kaya, “2025 yılında da yatırımlarla, projelerle ve hizmetlerle milletimizin yanında olmaya, gönül köprülerini güçlendirmeye devam edeceğiz.
Bizim için esas olan, milletimize hizmet etmek ve çocuklarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır” ifadelerini kullandı.
Mesajında, birlik ve beraberlik temasına da dikkat çeken Kaya, Türkiye’nin daha aydınlık yarınlara taşınması için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. “Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, kardeşlik hukukunu koruyarak, Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.
Büyük ve güçlü Türkiye hedefine hep birlikte ulaşacağız.
Bu yolda en büyük gücümüz, aziz milletimizin desteği ve duasıdır” dedi.
İsmail Kaya, yeni yıl mesajını, “Yeni yılın, ülkemiz ve milletimiz için sağlık, huzur, barış ve refah dolu bir yıl olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Milletçe daha nice güzel yıllara ulaşmayı temenni ediyor, değerli Osmaniyeli hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum” sözleriyle tamamladı.

Yorum Yazın