160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhasekiden Asgari ücret açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhasekiden Asgari ücret açıklaması
Abone ol
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KAYSERİ MİLLETVEKİLİ MEHMET ÖZHASEKİ, EMEKLİLER VE ASGARİ ÜCRETLİLERİN MERAK ETTİĞİ DÜZENLEMEYLE İLGİLİ OLARAK YAPTIĞI AÇIKLAMADA; "ENFLASYON KARŞISINDA SABİT GELİRLİYİ, DAR GELİRLİYİ EZDİRMEMEK, HAKKINI SAVUNABİLMEK, GELİRLERİNİ DAHA ARTIRICI BİR TAKIM TEDBİRLER ALMAK HÜKÜMETİN İŞİ. BU KONUDA DA SIRAYLA YAVAŞ YAVAŞ HEPSİ GELİYOR. DÜN İKİ MÜJDE VARDI, ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YİNE GELİR. SABIR" DEDİ.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, emekliler ve asgari ücretlilerin merak ettiği düzenlemeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Enflasyon karşısında sabit gelirliyi, dar gelirliyi ezdirmemek, hakkını savunabilmek, gelirlerini daha artırıcı bir takım tedbirler almak hükümetin işi. Bu konuda da sırayla yavaş yavaş hepsi geliyor. Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir. Sabır" dedi.


Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ’Z Kuşağı’ denilen gençlerin açık ara lider olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüklerini ifade ederek; "Gençlere sorduk, diyoruz ki soruda; ’Siz hayatta ne için mücadele edersiniz, ne için fedakarlık yaparsınız, ne için mücadele edersiniz’? Buradan çıkan sonuçlar ’Ben vatanım için, vatanımın bütünlüğü için, bayrağım için’ diyenlerin oranı yüzde 75-80. Bundan daha güzel bir sonuç olabilir mi? Herkes ’Z Kuşağı’ diye bir şey uydurabilir. Haliyle her dönemin kendine has getirdiği bir yenilik olabilir. Bunlar hayıflanarak söylenecek sözler. Ama gençliğimiz de gayet iyi durumda, biz de çok özel olarak ilgileniyoruz. Hatta ’kimi lider olarak görüyorsunuz’ diye sorduğumuz zaman açık ara Recep Tayyip Erdoğan var. O yüzden biz kendimizden çok eminiz" dedi.



" 5 yıllık aldıkları yetkiyi hakkıyla kullanmadan hepsi cumhurbaşkanı adayı"


Muhalefeti hayretler içerisinde izlediğini sözlerine ekleyen Özhaseki; "Ne yazık ki bu dönemde yeni bir belediyecilik başladı. Kendilerine göre de algı belediyeciliği diyorlar. Yapsınlar. Bizim yaptığımız eserler kalacak. O algıyla, yalanlarla vakit geçirenlerin de hepsi kaybolacak. Çünkü ortada bir şey yok. Ama dehşet hırsları var, hayret ediyorum. Hiçbir iş yapmadan, şehrine bir şey katmadan 5 yıllık aldıkları yetkiyi hakkıyla kullanmadan hepsi de Cumhurbaşkanı adayı. Hayretler içerisinde izliyorum" ifadelerini kullandı.



"Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir"


Asgari ücret ve emekli maaşlarıyla ilgili bir düzenleme yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; "Doğru, enflasyonist bir ortam var. Pandemiden sonraki süreçte böyle bir yere geldik. Önemli olan burada fiyat baskılaması kadar aynı zamanda da insanların alım gücünün artmasıdır. Eğer ki alabiliyorsanız o önemli. Alamıyorsanız, gücünüz yetmiyorsa, alım gücünüz yok olmuşsa işte tehlikeli olan bu. O yüzden de enflasyon karşısında sabit gelirliyi, dar gelirliyi ezdirmemek, hakkını savunabilmek, gelirlerini daha artırıcı bir takım tedbirler almak da hükümetin işi. Bu konuda da sırayla yavaş yavaş hepsi geliyor. Dün iki müjde vardı, önümüzdeki günlerde yine gelir. Sabır" şeklinde cevap verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adıyamanda terör örgütüne ait silah ve gıda maddeleri ele geçirildiÖnceki Haber

Adıyamanda terör örgütüne ait silah ve g...

Hisarcıklıoğlu, TOGG girişimi Türkiye için bir arabadan fazlasıdırSonraki Haber

Hisarcıklıoğlu, TOGG girişimi Türkiye iç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar