05 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ameliyat oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ameliyat oldu
Abone ol
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Seçim Işleri Başkanı Ali Ihsan Yavuz, Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Bel Fıtığı Nedeniyle Ameliyat Edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bel fıtığı nedeniyle ameliyat edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bel fıtığı rahatsızlığı sebebiyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde endoskopik yöntemle operasyon geçirdi. Doç. Dr. Mustafa Kaya tarafından gerçekleştirilen ameliyata, Beyin Cerrahi Klinik Şefi Prof. Dr. Tibet Kaçıra da katkı sağladı. Operasyonun başarıyla tamamlandığı ve Yavuz’un genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hastanede bir gün süreyle müşahede altında tutulan Ali İhsan Yavuz’un, taburcu edilerek istirahat sürecini evinde geçireceği öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mezarlık yanında silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu Önceki Haber

Mezarlık yanında silahla vurulmuş erkek...

Polis düğünü izledi, havaya ateş eden şahsı suçüstü yakaladı Sonraki Haber

Polis düğünü izledi, havaya ateş eden şa...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar