14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

AK Parti Gençlik Kollarının İftara 5 Kala geleneği sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Gençlik Kollarının İftara 5 Kala geleneği sürüyor
Abone ol
Ak Parti Karabük Gençlik Kolları Tarafından Ramazan Ayı Dolayısıyla Düzenlenen "iftara 5 Kala" Programı Kapsamında Trafikte Kalan Ve Iftara Yetişemeyen Vatandaşlara Iftariyelik Dağıtıldı.

AK Parti Karabük Gençlik Kolları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen "İftara 5 Kala" programı kapsamında trafikte kalan ve iftara yetişemeyen vatandaşlara iftariyelik dağıtıldı.

Gençlik Kolları teşkilatının geleneksel hale gelen çalışmaları arasında yer alan etkinlik çerçevesinde, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, gençlik kolları üyeleriyle birlikte kentin farklı noktalarında sürücülere hurma, su ve çeşitli yiyeceklerden oluşan iftariyelikleri ikram etti.

Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu belirten Salt, partileri olarak bu yıl da mübarek ayın ruhunu sahada, sokaklarda ve gönüllerde yaşatmaya talip olduklarını ifade etti.

Ramazan’ın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğuna işaret eden Salt, "Gençlik Kolları teşkilatımızın klasiği haline gelen ‘İftara 5 Kala’ programımızla, iftara yetişemeyen, trafikte kalan ya da mesaiden çıkıp evine ulaşmaya çalışan vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Küçük bir ikramla gönüllere dokunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Etkinliğin Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ölç, fark et, hareket et kampanyasına yoğun ilgi Önceki Haber

Ölç, fark et, hareket et kampanyasına yo...

Karabükte EKT uygulaması başladı Sonraki Haber

Karabükte EKT uygulaması başladı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar