160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım, mazbatasını aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım, mazbatasını aldı
Abone ol
Ak Parti Bilecik Il Başkanlığına Yeniden Seçilen Serkan Yıldırım, Mazbatasını Aldı.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığına yeniden seçilen Serkan Yıldırım, mazbatasını aldı.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı 8. Olağan İl Kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilmişti. Yapılan kongrede mevcut başkan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yeniden başkan seçildi.

Serkan Yıldırım, eşi Berrin Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bilecik Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mithat Erhan Akçadağ’ın elinden mazbatasını aldı.

Başkan Yıldırım, yeni bir ekiple, yeni bir kadroyla daha güzel hizmetler vermek istediklerini belirterek, "Güçlü bir kadromuz var. İnşallah birlik beraberlik içerisinde 2028-2029 hedeflerimize çalışacağız ve inşallah tekrar kazanacağız" dedi.

Öte yandan, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri ilk ziyareti Bilecik Valisi Şefik Aygöl’e yaptı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2. OSBde 6 parselin tahsisi karara bağlandıÖnceki Haber

2. OSBde 6 parselin tahsisi karara bağla...

Karapınarda gençlere yönelik anlamlı buluşmaSonraki Haber

Karapınarda gençlere yönelik anlamlı bul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar