160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AK Gençler iftara yetişemeyen vatandaşlara kumanya dağıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Gençler iftara yetişemeyen vatandaşlara kumanya dağıttı
Abone ol
AK PARTİ KARABÜK İL GENÇLİK KOLLARI TEŞKİLATI, ‘İFTARA 5 KALA’ SLOGANIYLA İFTAR SAATİNDE EVİNE YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA HAZIRLADIKLARI KUMANYALARI İKRAM ETTİ.

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatı, ‘İftara 5 Kala’ sloganıyla iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram etti.


AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Esin Kübra Polat, projenin iftar için evine yetişemeyen, yolda, trafikte olan vatandaşlara yönelik olduğunu aktardı.


Polat, "Biz, Gençlik Kolları olarak her yıl yapmış olduğumuz etkinliği bu yıl da sürdürdük. İşinden, yolda olmasından dolayı iftara geç kalan vatandaşlarımıza çubuk kraker, kek, hurma ve su ikramında bulunarak, ramazanın bereketini paylaştık. Allah, tuttuğumuz oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin" diye konuştu.


AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik ise yaptığı açıklamada, ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyetin daha da arttığını söyledi.


İftar saatinde kendilerine iftarlık dağıtmasından oldukça memnun olan sürücülerde AK Partili gençlere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çadlı öğrencilerin Fenerbahçe sevgisi müzik klibine dönüştüÖnceki Haber

Çadlı öğrencilerin Fenerbahçe sevgisi mü...

Bright Osayi-Samuel: “Taraftarımız 90 dakika boyunca bizi desteklesin”Sonraki Haber

Bright Osayi-Samuel: “Taraftarımız 90 da...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar