160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

“Ağrının Zirvesinde Teknoloji Yarışması” protokolü imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Ağrının Zirvesinde Teknoloji Yarışması” protokolü imzalandı
Abone ol
AĞRI VALİLİĞİ HİMAYELERİNDE AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE HAYRETTİN ATMACA SAĞLIK EĞİTİM VE TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VAKFI ARASINDA AĞRI GENELİNDEKİ TÜM ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DÜZENLENECEK OLAN ‘‘AĞRI'NIN ZİRVESİNDE TEKNOLOJİ YARIŞMASI’’ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Ağrı Valiliği himayelerinde Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hayrettin Atmaca Sağlık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Vakfı arasında Ağrı genelindeki tüm ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan ‘‘Ağrı’nın Zirvesinde Teknoloji Yarışması’’ protokolü imzalandı.


Ağrı Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Sunny Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, Sunny Elektronik A.Ş Ar-Ge Merkezi Teknoloji ve Ürün Genel Müdür Yardımcısı Baki Onur Gür ve Sunny Elektronik A.Ş. Pazarlama Direktörü Melike Oğuz katıldı.


Protokol çerçevesinde düzenlenecek olan yarışma ile Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören tüm ortaokul ve lise öğrencilerinin teknolojik tasarımlar yapmaya teşvik edilmesi, teknolojiye olumlu yönde ilginin artırması ve mesleki becerilerini geliştirilmesi amaçlanmaktadır.


‘‘Ağrı’nın Zirvesinde Teknoloji Yarışması’’ sonucunda 1.’ye 75.000, 2’ye 50.000 ve 3’üncüye 25.000 TL ödülün verileceği yarışma ön eleme ve final etabı olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Ön elemede başarılı olan tüm okulların malzeme ihtiyaçları Hayrettin Atmaca Sağlık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Vakfı tarafından karşılanacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hibe desteğine davetÖnceki Haber

Hibe desteğine davet

Nazilli Belediyesi, kuruduğu için tehlike saçan ağaçların kestiSonraki Haber

Nazilli Belediyesi, kuruduğu için tehlik...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar