04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ağrıda zorlu taş cerrahisi başarıyla gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrıda zorlu taş cerrahisi başarıyla gerçekleştirildi
Abone ol
Ağrı’da Zorlu Taş Cerrahisi Başarıyla Gerçekleştirildi

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde böbreğinde yaklaşık 6 santimetreyi bulan çok sayıda taş bulunan hasta, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Kayhan Tarım tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde zorlu bir taş cerrahisi başarıyla gerçekleştirildi. Daha önce açık, perkütan ve endoskopik yöntemlerle toplam 21 kez taş cerrahisi geçiren hasta, hastaneye başvurmasının ardından yapılan tetkiklerde böbreğinde toplam boyutu yaklaşık 6 santimetreyi bulan çok sayıda taş bulunduğu tespit edildi.

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Kayhan Tarım tarafından gerçekleştirilen operasyon sırasında, hastanın böbreğindeki taşlar yaklaşık 295 parça halinde başarılı bir şekilde çıkarıldı. Zorlu geçen ameliyatın ardından hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Tedavi sürecinin sorunsuz tamamlanmasının ardından hasta güvenli bir şekilde taburcu edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otobüs kazasında ölen kadın son yolculuğuna uğurlandı Önceki Haber

Otobüs kazasında ölen kadın son yolculuğ...

Fenerbahçede Erzurumspor FK maçı hazırlıkları başladı Sonraki Haber

Fenerbahçede Erzurumspor FK maçı hazırlı...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar