28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Ağrı'da öğrenciler Dönem Sonu Faaliyet Haftasında hem eğlendi hem öğrendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrı'da öğrenciler Dönem Sonu Faaliyet Haftasında hem eğlendi hem öğrendi
Abone ol
Ağrı'da MillÎ Eğitim Bakanlığınca Hayata Geçirilen "dönem Sonu Faaliyet Haftası" Kapsamında öğrenciler, öğretmenlerin Rehberliğinde Sanat, Kültür, Spor Ve Bilim Etkinliklerine Katılarak Hem Eğlendi Hem öğrendi.

Ağrı’da öğrenciler, "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" çerçevesinde sanat, kültür, spor ve bilim etkinliklerine katılarak hem eğlendi hem de öğrendi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatilinden önceki son haftada düzenlenen "Dönem Sonu Faaliyet Haftası"nda il genelindeki tüm okullarda öğrenciler, öğretmenler ve veliler çeşitli etkinliklere katıldı.

Etkinliklerde öğrenciler, bilgi yarışmaları, komedi saatleri, hitabet oyunları, hayır panayırları, yetenek paylaşım saatleri, sosyal sorumluluk çalışmaları ve geziler gibi birçok alanda kendilerini geliştirme ve gösterme fırsatı buldu.

Öğrencilerin dil bilgisi ve hitabet yeteneklerini geliştirmesi, yeteneklerini sergilemesi, paylaşmanın önemini kavraması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi, bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler yaşaması, keyifli vakit geçirmesi ve okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görmesi amaçlanan "Dönem Sonu Faaliyet Haftası"nda öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek yaptığı açıklamada, "Dönem Sonu Faaliyet Haftası"nın önemine vurgu yaparak, öğrencilerin öğretmenlerin rehberliğinde çeşitli sanat, kültür, spor ve bilim etkinliklerine katıldığını belirtti. Kökrek, "Bu güzel haftanın gerçekleşmesinde emeği olan okul idarecileri, öğretmenler ve velilerimize teşekkür ederim.

Öğrencilerimizin tatil süresince de kitap okumalarını, spor yapmalarını, aileleriyle vakit geçirmelerini ve sağlıklarına dikkat etmelerini tavsiye ediyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadıköyde değnekçi suçüstü yakalandıÖnceki Haber

Kadıköyde değnekçi suçüstü yakalandı

Fatihte ara sokaklarda drift atan sürücüye 45 bin 210 liralık cezaSonraki Haber

Fatihte ara sokaklarda drift atan sürücü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar