160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ağrıda kepçe uçurumdan düştü: 1 ölü, 2 kayıp

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrıda kepçe uçurumdan düştü: 1 ölü, 2 kayıp
Abone ol
Ağrı’da Kepçe Uçurumdan Düştü: 1 ölü, 2 Kayıp

Ağrı’da, İl Özel İdaresi’ne bağlı kepçenin uçurumdan düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti, kayıp olan iki kişi için arama çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde kar yağışı ve tipinin ardından koyunlarını kaybeden bir vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye İl Özel İdaresi’ne bağlı kepçe gönderildi. 3 vatandaş ve kepçe operatörünün koyunların bulmak için katıldığı arama çalışmasında kepçenin yaklaşık 60 metre yükseklikte bir uçurumdan düştüğü ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kepçe operatörü N. Ş. ve M. T., R. A., Y. T. isimli vatandaşların kurtarılması için çalışma başlatan ekipler, olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin kayıp olduğunu ve kepçe operatörünün hastaneye kaldırıldığı bilgisini verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulunduÖnceki Haber

Haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü b...

Kadıköyde kontrolden çıkan otomobil önündeki araca çarpıp bariyere savruldu: 1 yaralıSonraki Haber

Kadıköyde kontrolden çıkan otomobil önün...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar