160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ağrıda Çocuk Odaklı Sivil Toplum konferansı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ağrıda Çocuk Odaklı Sivil Toplum konferansı
Abone ol
Ağrı’da çocuk Odaklı Sivil Toplum Konferansı Düzenlendi

Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER) tarafından, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteğiyle yürütülen "Çocuk Odaklı Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasite Geliştirme Projesi" kapsamında Ağrı’da konferans düzenlendi.

UDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte; çocuk hakları alanında çalışan kurumlar arasında iş birliğinin artırılması ve iyi uygulamaların paylaşılması hedeflendi.

Konferansa Prof. Dr. Emine Teyfur, Ağrı Cumhuriyet Savcısı Ömer Kılınç ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ertaç Baki konuşmacı olarak katıldı. Katılımcılar, çocuk adalet sistemi ve sivil toplumun bu alandaki rolü üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Program sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi. UDER yetkilileri, etkinliğin çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturma açısından önemli bir adım olduğunu belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuyumcuya sahte altın satıp dolandıran şüpheli yakalandı Önceki Haber

Kuyumcuya sahte altın satıp dolandıran ş...

Rahime Hatun Kız Meslek Lisesi Öğrencilerinden Karacaoğlan Yerleşkesi’ne Ziyaret Sonraki Haber

Rahime Hatun Kız Meslek Lisesi Öğrencile...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar