160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Afyonkarahisarda miniklerden anlamlı bağış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyonkarahisarda miniklerden anlamlı bağış
Abone ol
AFYONKARAHİSAR İL MÜFTÜLÜĞÜ’NE BAĞLI KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ HAZIRLADIKLARI OYUNCAKLARI VE HARÇLIKLARINDAN BİRİKTİRDİKLERİ PARALARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARA GÖNDERDİ.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü’ne bağlı Kur’an-ı Kerim kursu öğrencileri hazırladıkları oyuncakları ve harçlıklarından biriktirdikleri paraları depremzede çocuklara gönderdi.


Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, velileri ve öğreticilerin yardımlarıyla “En Sevdiğim Oyuncağım” paketleri hazırlayarak, çocuklara hediye edilmesi için, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı’ya teslim etti. İl Müftüsü Sinan Kazancı, "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" projesi kapsamında Şuhut Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin de ayrıca hazırlamış olduğu oyuncaklarla birlikte, iki ayrı çadır kentte eğitim gören, 4-6 yaş ve 7-10 yaş öğrencilerine hediye etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanlardan Trabzonun Beşirli mahallesi için Nurdağı benzetmesi Önceki Haber

Uzmanlardan Trabzonun Beşirli mahallesi...

Satılan Katamaran Egeye yola çıktı Sonraki Haber

Satılan Katamaran Egeye yola çıktı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar