160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Afyonkarahisarda 1929dan bu yana en çok yağış alınan mayıs ayını yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyonkarahisarda 1929dan bu yana en çok yağış alınan mayıs ayını yaşadı
Abone ol
Afyonkarahisar Valiliği’nden Yapıla Açıklamada Geçtiğimiz Mayıs Ayında Kentte Metrekareye 204,3 Kilogram Yağış Düştüğü Kaydedilirken, 1929 Yılından Beri En çok Yağış Alınan Mayıs Ayı 2023 Yılında Gerçekleştiği Belirtildi.

Afyonkarahisar Valiliği’nden yapıla açıklamada geçtiğimiz mayıs ayında kentte metrekareye 204,3 kilogram yağış düştüğü kaydedilirken, 1929 yılından beri en çok yağış alınan Mayıs ayı 2023 yılında gerçekleştiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, meteorolojik verile göre yağışların bu haftada aralıklarla devam edeceği kaydedildi. Açıklamada, “Afyonkarahisar il merkezinde Mayıs-2023 aylık toplam yağışı metrekareye 204,3 mm (kg) olarak gerçekleşmiştir. Afyonkarahisar şehir merkezinde meteorolojik ölçümlerin yapılmaya başlandığı 1929 yılından beri en çok yağış alınan Mayıs ayı 2023 yılında gerçekleşmiştir” ifadelerine yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırşehir Ceza İnfaz Kurumu yolu sıcak asfalt oluyor Önceki Haber

Kırşehir Ceza İnfaz Kurumu yolu sıcak as...

Evliya Çelebi Yolu 350 yıl sonra atlarla yeniden keşfedildi Sonraki Haber

Evliya Çelebi Yolu 350 yıl sonra atlarla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar