160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Afşinde TOKİ temelleri hızla atılıyor, son durum dron ile görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afşinde TOKİ temelleri hızla atılıyor, son durum dron ile görüntülendi
Abone ol
DEPREMİN ARDINDAN KAHRAMANMARAŞ'IN AFŞİN İLÇESİNDE SAHA ÇALIŞMASI TAMAMLANAN 2 BİN 229 KONUTUN TEMELİ ATILDI. BÖLGEDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR DRON İLE GÖRÜNTÜLENDİ.

Depremin ardından Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde saha çalışması tamamlanan 2 bin 229 konutun temeli atıldı. Bölgede devam eden çalışmalar dron ile görüntülendi.


6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Kahramanmaraş Afşin’de yaralar sarılmaya devam ederken, kalıcı konutlarla ilgili de çalışmalar aralıksız sürüyor. Kırsal mahallelerle birlikte 6 bin konutun yapılması planlanan ilçede Afşin Belediyesinin 2021 yılında Türkiye tarihinin dördüncü en büyük 18. imar uygulamasını tamamlaması ve Hüyüklü ile Gerger mahallelerinde arazilerin TOKİ’ye devredilmesiyle 2 bin 229 konutun temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde TOKİ tarafından 180 gün içerisinde konutların tamamlanması planlanan bölgedeki son durum havadan da görüntülendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Gürün Sağlık Emekçilerinin Gününü kutladı Önceki Haber

Başkan Gürün Sağlık Emekçilerinin Gününü...

Kahramanmaraş merkezinde 628 kalıcı konut için temel kazısına başlandı  Sonraki Haber

Kahramanmaraş merkezinde 628 kalıcı konu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar