160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

AFAD: (Japonyadaki depreme ilişkin) Başkanlığımıza iletilen uluslararası yardım çağrısı bulunmamaktadır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AFAD: (Japonyadaki depreme ilişkin) Başkanlığımıza iletilen uluslararası yardım çağrısı bulunmamaktadır
Abone ol
Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (afad), Japonya'da Meydana Gelen 7,5 Büyüklüğündeki Depremden Sonra Herhangi Bir Uluslararası Yardım çağrısının Bulunmadığını Açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Japonya’da meydana gelen 7,5 büyüklüğündeki depremden sonra herhangi bir uluslararası yardım çağrısının bulunmadığını açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bugün saat 10.06’da Japonya/Anamizu’da 7,5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibarıyla Başkanlığımıza iletilen herhangi bir uluslararası yardım çağrısı bulunmamaktadır. Dost ve kardeş Japon halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada seyir halindeki otomobil alev topuna döndüÖnceki Haber

Bursada seyir halindeki otomobil alev to...

Liselilerden kanser hastalarına anlamlı hediyeSonraki Haber

Liselilerden kanser hastalarına anlamlı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar