Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adıyamanda okul çevrelerindeki güvenlik ve trafik tedbirleri masaya yatırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adıyamanda okul çevrelerindeki güvenlik ve trafik tedbirleri masaya yatırıldı
Abone ol
2025-2026 Eğitim-öğretim Yılının Başlaması Dolayısıyla, Adıyaman Genelinde Okul çevrelerinde Alınacak Trafik Ve Güvenlik önlemleri, Vali Osman Varol Başkanlığında Düzenlenen Toplantıyla Ele Alındı.

Adıyaman’da okul çevrelerinde alınacak trafik ve güvenlik önlemleri, Vali Osman Varol başkanlığında düzenlenen toplantıyla ele alındı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda; öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitimlerine devam edebilmeleri amacıyla alınacak trafik ve asayiş tedbirleri masaya yatırıldı. Okul çevrelerinde güvenlik önlemleri, öğrenci servislerinin denetimi, trafik düzenlemeleri, çocukların zararlı alışkanlıklardan korunması, internet ve siber güvenlik konuları ile eğitim ortamını tehdit edebilecek risk faktörleri değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Vali Osman Varol, yeni eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içerisinde sürdürülmesi için tüm kurumların üzerine düşen sorumluluğu titizlikle yerine getirmesi ve kurumlar arası koordinasyonun büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "2025-2026 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyor; çocuklarımız için güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturmak adına tüm kurumlarımızla iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantı, güvenlik ve trafik tedbirlerine yönelik yapılan sunumlarla sona erdi. Toplantıya; Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, vali yardımcıları, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Alper Uzman, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, ilçe belediye başkanları, ilgili kurum amirleri ile jandarma ve emniyet personeli katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TESK Başkanı Palandöken: “Gerçek Usule Geçiş En Az 3 Yıl Ertelenmeli” Önceki Haber

TESK Başkanı Palandöken: “Gerçek Usule G...

Ülkü Ocakları Fenerbahçe Kongresinde Ali Koça destek verecek Sonraki Haber

Ülkü Ocakları Fenerbahçe Kongresinde Ali...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar