160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adıyamanda alacak verecek kavgası: 3 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adıyamanda alacak verecek kavgası: 3 yaralı
Abone ol
Adıyaman’ın Kahta Ilçesinde Iki Grup Arasında Alacak Verecek Meselesinden Dolayı çıkan Silahlı Kavgada Aralarında Il Genel Meclis üyesinin De Olduğu 3 Kişi Yaralandı.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki grup arasında alacak verecek meselesinden dolayı çıkan silahlı kavgada aralarında İl Genel Meclis Üyesinin de olduğu 3 kişi yaralandı.

Olay, Kahta-Diyarbakır yolu Musa Peygamber Mezarlığı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi olduğu öğrenilen Mehmet Sait Ç. (63) ile Abdullah Ç. (47) ve Fatih Ö. (46) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy: (Rusya-Ukrayna Savaşı) Adil ve kalıcı bir barış için çalışmaya devam ediyoruz Önceki Haber

İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy: (Rusya...

Diyarbakırda ağaçlık alanda korkutan yangın: Alevlerin yaklaştığı ev tahliye edildi Sonraki Haber

Diyarbakırda ağaçlık alanda korkutan yan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar