160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aday sürücü ehliyetini alamadan ceza yedi...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aday sürücü ehliyetini alamadan ceza yedi...
Abone ol
Bursa’da Trafik Ekipleri Kural Tanımayan Sürücülere Karşı Denetim Gerçekleştirdi. Uygulamaya Takılan Aday Sürücü Ise Emniyet Kemerini Takmadığı Için Ceza Yerken, Bazı Sürücüler Ise Kurallara Uymamasına Rağmen Dakikalarca Itiraz Etti.

Bursa’da trafik ekipleri kural tanımayan sürücülere karşı denetim gerçekleştirdi. Uygulamaya takılan aday sürücü ise emniyet kemerini takmadığı için ceza yerken, bazı sürücüler ise kurallara uymamasına rağmen dakikalarca itiraz etti.

İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, vatandaşların güven ve huzuru için uygulama yaptı. Denetimlerde ekipler, kemer ve ışık ihlali yapan sürücülere ceza uyguladı. Sürücü kursu aracında eğitim alan aday sürücü, daha ehliyeti almadan kemer ihlali yapınca cezadan da kaçamadı. Bir taksi sürücüsü ise, adı ‘Kemer Taksi’ olan araçta kemersiz yakalandığı için ceza yedi. Polis ekipleri ışık ihlali yapan sürücüleri de cezaya çarptırdı. Kuralları tanımayan 49 sürücüye 28 bin lira idari ceza kesilirken, bazı sürücüler yalana başvurup duruma itiraz etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tavşanlıda Anaokulu öğrencilerinden Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamasıÖnceki Haber

Tavşanlıda Anaokulu öğrencilerinden Cumh...

Ergan Dağı Kayak Merkezine 15 Milyon TLlik turizm yatırımıSonraki Haber

Ergan Dağı Kayak Merkezine 15 Milyon TLl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar