10 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adana'daki ağır hasarlı bina yıkıldı veliler rahat etti.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana'daki ağır hasarlı bina yıkıldı veliler rahat etti.
Abone ol
Adana'da bir okulun yanında bulunan ve velilerin korkulu rüyası haline gelen ağır hasarlı bina sonunda yıkıldı. Veliler binanın yıkılmasıyla rahat bir nefes aldı.

Adana'da bir okulun yanında bulunan ve velilerin korkulu rüyası haline gelen ağır hasarlı bina sonunda yıkıldı. Veliler binanın yıkılmasıyla rahat bir nefes aldı. 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana depremlerde Adana’da 13 bina yıkıldı, bin 575 bina ağır, 3 bin 415 bina orta hasar aldı, 418 kişi de hayatını kaybetti.

Merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde bulunan Atilla İlkokulu’nun yanındaki Gökkuşağı Apartmanı’da ağır hasar alan binalardan bir tanesiydi.

Okullar başlamadan önce birçok kez gündeme gelen binada dün itibariyle yıkım çalışması başladı.

Yıkım, dron ile de görüntülendi.

Velilerden Ramazan Özdemir, “Çocuğum bu okulda eğitim görüyor. Ağır hasarlı bina nedeniyle sürekli endişe duyuyorduk ancak sonunda yıkım başladı.

Keşke daha önce yıkılsaydı, şimdi okullar başladı çok fazla toz çıkıyor ama onlara da bir şey diyemiyoruz.

Çok fazla yıkılacak bina var.

Sonunda bina yıkılıyor bizim için önemli olan buydu” ifadelerini kullandı.

Yekta Seven isimli veli ise binanın yıkımı için geç kalındığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğirdir Gölünde bulunan el bombaları imha edildi Önceki Haber

Eğirdir Gölünde bulunan el bombaları imh...

Aydıntepede servis araçları denetlendi öğrenciler bilgilendirildi Sonraki Haber

Aydıntepede servis araçları denetlendi ö...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar