
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak düzenlenen "Raftaki Kramponlar" Veteranlar Futbol Turnuvası başladı.
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak düzenlenen "Raftaki Kramponlar" Veteranlar Futbol Turnuvası başladı.
Profesyonel ve amatör liglerde futbol oynamış eski futbolcuların yer aldığı turnuvanın açılış töreni, Adana Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.
Törene, Adana Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve İştirakleri'nin bürokratları, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir,
TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, TFF İl Hakem Kurulu Başkanı Burak Cem Tahiroğlu,
TÜFAD Şube Başkanı Mehmet Sümer, Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Boz,
Adanalılar Derneği Başkanı Yunus Sakarya, basın mensupları, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tuncel, turnuvayı organize edenlere teşekkür ederek,
"Bu turnuva, eski futbolcularımızın bir araya gelerek dostluklarını pekiştirmeleri ve futbol aşklarını yaşamaları için önemli bir fırsattır.
Turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Açılış müsabakasında ABB bürokratları ve Basın Mensupları takımları karşılaştı.
Mücadeleyi ABB bürokratları 2-1 kazandı.
Turnuvada 2 grupta 8 takım mücadele edecek.
Turnuvada mücadele edecek takımlar ise şöyle:
ABB Bürokratlar, Basın, Adana Şöhretler, Talat Güler Dostlar, Asiler, Adana Güneşli, Abeder, Dostlar.

Yorum Yazın