19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Adana'da "Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet?" Paneli Yoğun İlgi Gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana'da "Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet?" Paneli Yoğun İlgi Gördü
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda "Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet?" paneli gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteciler Şirin Payzın ve Deniz Zeyrek'in konuşmacı olarak katıldığı "Nasıl Bir Demokrasi Nasıl Bir Cumhuriyet?" paneli gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'ya 2 bin kişilik yeni bir kültür ve sanat merkezi kazandıracaklarını müjdeledi.

Karalar, "Adana gibi bir kültür ve sanat şehri için yakışır bir kültür ve sanat merkezi inşa edeceğiz. Bu dönemde bunu hayata geçireceğiz." dedi.

Demokratik Kitle Örgütleri ve Sivil Toplum Kuruluşları'nın toplumu geliştirmede önemli rol oynadığını vurgulayan Karalar, belediye başkanlarının da halkın kendilerine yüklediği sorumlulukları yerine getirmenin yanı sıra ülkedeki sorunlarla ilgilenmek ve yurttaşlık bilincini geliştirmek gibi görevleri olduğunu ifade etti.

Karalar, güncel sorunları gündeme getirmenin, halkı aydınlatmanın ve örgütlü bir toplum oluşturmanın da belediye başkanlarının asli görevlerinden olduğunu söyledi.

Daha köklü bir demokrasi ve daha çağdaş bir Cumhuriyet için birlikte mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Karalar, modern ve bilimi rehber alan bir eğitim müfredatına ihtiyaç olduğunu da sözlerine ekledi.

Panelin sonunda Başkan Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar, panelistlere çiçek takdim ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Raf bulutu, gün batımı ve yıldırım aynı karedeÖnceki Haber

Raf bulutu, gün batımı ve yıldırım aynı...

Germencikte tarım aleti hırsızlığıSonraki Haber

Germencikte tarım aleti hırsızlığı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar