25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adanada karla mücadele: Mahsur kalan araçlar kurtarılırken vatandaşlara da sıcak içecek ikramı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada karla mücadele: Mahsur kalan araçlar kurtarılırken vatandaşlara da sıcak içecek ikramı yapıldı
Abone ol
Feke Belediye Başkanı Yol Açma çalışmaları

Adana’nın Feke ilçesinde kar yağışı sonrası kapanan yollar ekiplerin çalışmasıyla açıldı. Feke Belediyesine ait iş makineleriyle mahsur kalan araçlar kurtarılırken vatandaşlara da sıcak içecek ikramı yapıldı.

Feke ilçesinde yoğun kar yağışının ardından kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Kızılçam ormanlarının beyaz örtüyle kaplanması kartpostallık manzaralar oluştururken, kar sonrası yollarda oluşan buzlanma nedeniyle sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Feke Belediyesi ekipleri ana arterler başta olmak üzere bir çok noktada çalışma yaptı. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de kırsal mahallelerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından iş makineleriyle ara yolları açarak ulaşımda aksamaların yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarına destek verdi.

Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, ilçede yol açma ve tuzlama çalışmalarının ilgili kurumlarla koordineli şekilde gece gündüz sürdürüldüğünü belirterek, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması uyarısında bulundu. İlçede birçok yolda buzlanmanın devam ettiğini ifade eden Başkan Özen, ekiplerin sahada yoğun mesai harcadığını kaydetti.

Yolda kalan sürücülere sıcak çay ve çeşitli ikramlarda bulunduklarını, belediyeye ait iş makineleriyle mahsur kalan araçların kurtarıldığını dile getiren Başkan Özen, "Beklediğimiz kar yağışı ilçemizde etkili oldu. İlçemizin her yerine bereket yağdı. Memleketteki tüm dostlara özel ricamdır mecbur kalmadıkça yola çıkmayın. Buzlanma hat safhada. Araçlarınızı kontrol edin, kış lastiği takın. Vardiyalı olarak çalışan tüm ekiplerimiz ana yollar ve ara yollarda buzlanmayı önlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak hâlâ bazı bölgelerde can güvenliği riski oluşabiliyor" dedi.

Belediye ekiplerinin gelen her ihbara anında müdahale ettiğini belirten Başkan Özen, yolda kalan vatandaşlara ikramlarda da bulunulduğunu ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turizmcilerden, Alsancak Limanı kruvaziyer ve yolcu taşımacılığına ayrılsın talebi Önceki Haber

Turizmcilerden, Alsancak Limanı kruvaziy...

KGMnin sorumluluk alanındaki 58 bin 246 adet trafik levhası kaldırıldı Sonraki Haber

KGMnin sorumluluk alanındaki 58 bin 246...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar