160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Adanada cezaevinden çıkan adamın karısı ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada cezaevinden çıkan adamın karısı ölü bulundu
Abone ol
ADANA’DA 3 ÇOCUK ANNESİ MÜZEYYEN TEKAYAK SABAH EVİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU. CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKAN KOCASI KATİL ZANLISI OLARAK ARANIYOR.

Adana’da 3 çocuk annesi bir kadın sabah evinde öldürülmüş olarak bulundu. Cezaevinden yeni çıkan kocası katil zanlısı olarak aranıyor.


Edinilen bilgiye göre, olay, saat 07.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 3 katlı apartmanın, 2’nci katında meydana geldi. İddiaya göre cezaevinden yeni çıkan Abdullah T.’nin eşi Müzeyyen T. ile birlikte yaşadığı evden kavga sesleri gelince komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipleri eve girdiklerinde 3 çocuk annesi Müzeyyen T.’yi kanlar içinde buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi ancak pompalı tüfekle vurulan kadının öldüğü belirlendi.


Bu arada, kadının 3 çocuğunun evde olmadığı öğrenildi. Polis kadını kimin vurduğunu araştırmaya başladı. Polis evde kadınla birlikte kocasının olduğunu, eve kimsenin gelmediğini tespit etti. Polis kocayı aradı ancak henüz bulamadı. Polis her yerde katil zanlısı olarak cezaevinden yeni çıkan kocayı arıyor.


Müzeyyen T.’nin cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaralı depremzedelerin tedavisi sürüyorÖnceki Haber

Yaralı depremzedelerin tedavisi sürüyor

Kadınlara destek için ‘Kırmızı Işıka yapay zeka tabanlı sohbet robotu eklendiSonraki Haber

Kadınlara destek için ‘Kırmızı Işıka yap...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar