160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adanada büryana ilgi arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adanada büryana ilgi arttı
Abone ol
SİİRT'İN MEŞHUR LEZZETLERİNDEN BÜRYAN KEBABINI ADANALILARLA BULUŞTURAN BÜRYANCI, GÜNDE 4-5 KUZU BİTİRMESİNE RAĞMEN SİPARİŞLERE YETİŞEMİYOR.

Siirt’in meşhur lezzetlerinden büryan kebabını Adanalılarla buluşturan Cihangir Korkmaz, günde 4-5 kuzu bitirmesine rağmen siparişlere yetişmekte güçlük çektiklerini belirtti.

Siirt’in tescilli lezzeti büryan kebabı, kentte özel yapılan tandırlarda pişirilerek satışa sunuluyor. Adana’daki Cihangir Kebap’ın sahibi Cihangir Korkmaz ise Siirt’in tescilli lezzetini Adana’daki işletmesinde sunmak istedi. İş yerine özel tandır hazırlayan Korkmaz, Siirt’ten özel büryan kebabı ustaları da getirdi.

Sosyal medya sayesinde de tanıtımını yapan Korkmaz, siparişlere yetişememeye başladı. Günde 4-5 kuzunun bittiğini söyleyen ve müşterilerin yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Cihangir Korkmaz, "Adanalılar büryanı çok seviyor. Büryan da yağlı, Adanalılar da yağlı sevdiği için inanılmaz talep var. Sosyal medya sayesinde de çevre illerden gelenler var. Yaz ayları geliyor, talebin daha da artacağına inanıyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jeotermal serada ilk hasat sevinci Önceki Haber

Jeotermal serada ilk hasat sevinci

Bakan Ersoy: “2030 yılında tüm turizm tesisleri Sürdürülebilir Turizm Sertifikasına sahip olacak” Sonraki Haber

Bakan Ersoy: “2030 yılında tüm turizm te...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar