160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adana’da bir öğrenci cep telefonuyla konuşurken uçurumdan düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana’da bir öğrenci cep telefonuyla konuşurken uçurumdan düştü
Abone ol
Üniversite öğrencisi genç, itfaiye ekiplerince yaralı olarak kurtarıldı.

Adana'da cep telefonuyla konuştuğu sırada 50 metrelik uçurumdan düşen üniversite öğrencisi, ekiplerin çalışması sonucu bulunduğu yerden yaralı olarak kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Kampüsünde bir kişinin uçurumdan düştüğü ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, üniversite öğrencisi C.Ö'nün (21) cep telefonuyla konuştuğu sırada yaklaşık 50 metrelik uçurumdan düştüğünü ve mahsur kaldığını tespit etti.

Vinç yardımıyla uçurumdan kurtarıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekipleri, kurtarma aracını ağaçlık alandan uçuruma yaklaştırarak vinç yardımıyla C.Ö'nün bulunduğu yere bir görevli indirdi.

Çeşitli yerlerinden yaralanan C.Ö, yanına inen itfaiye erinin ilk müdahalesinin ardından, sırt tahtasına bağlanarak vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

Sedyeye taşınan C.Ö. ambulansla ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırıldı.

 

 

 

 

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanya’da adliye tabelasına çarpan aracın sürücüsü yaralandı Önceki Haber

Alanya’da adliye tabelasına çarpan aracı...

Yunanistan unsurlarının geri ittiği 41 düzensiz göçmen kurtarıldı Sonraki Haber

Yunanistan unsurlarının geri ittiği 41 d...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar