160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Adana Yüreğirde başkanın şirketine girilip koltuğuna ateş edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana Yüreğirde başkanın şirketine girilip koltuğuna ateş edildi
Abone ol
Adana’nın Yüreğir Ilçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın Yapı Ofisine Giren Kimliği Belirsiz şüpheli, Silahla Koltuğuna Ateş Açıp Kaçtı.

Adana’nın Yüreğir ilçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın yapı ofisine giren kimliği belirsiz şüpheli, silahla koltuğuna ateş açıp kaçtı.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi Öğretmenler Bulvarı üzerinde bulunan Asal Yapı’da meydana geldi. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya ait olan yapı şirketinin ofisine kimliği belirsiz bir şahıs geldi. Şüpheli şahıs, elinde silahlarla ofisin içerisine girerek koltuğuna ateş açıp kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayda, kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.

"Makam koltuğuna ateş eden şahıs, olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştır"

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ise olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Demirçalı açıklamasında, "İş yerime kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlenmiştir. Ofisime girerek makam koltuğuna ateş eden şahıs, olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştır. Çok şükür herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmamıştır. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki hiçbir zorbalık, hiçbir tehdit bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Bizim tek amacımız, Yüreğir halkına hizmet etmek ve memleketimize değer katmaktır. Bu yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Olayın en kısa sürede aydınlığa kavuşacağına, failin ve eğer arkasında birileri varsa onların da yargı önünde hesap vereceğine inancım tamdır. Kimse şunu unutmasın biz milletimizin iradesinden ve halkımıza hizmet etme sorumluluğundan başka hiçbir güç tanımıyoruz. Karanlık oyunlarla, gözdağı vererek bizi korkutacaklarını sananlar büyük bir yanılgı içindedir" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AFADdan Afganistana yardım eli: 23. İyilik Treni yola çıkıyor Önceki Haber

AFADdan Afganistana yardım eli: 23. İyil...

İYİ Partili meclis üyesi partisinden istifa etti Sonraki Haber

İYİ Partili meclis üyesi partisinden ist...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar