160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Acı kareler yeniden gözler önünde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acı kareler yeniden gözler önünde
Abone ol
Kocaeli'de 17 Ağustos Gölcük Ve Kahramanmaraş Merkezli Depremlere Dikkat çekmek Amacıyla Izmit Cumhuriyet Bulvarı'nda Fotoğraf Sergisi Düzenlendi.

Kocaeli’de 17 Ağustos Gölcük ve Kahramanmaraş merkezli depremlere dikkat çekmek amacıyla İzmit Cumhuriyet Bulvarı’nda fotoğraf sergisi düzenlendi.

Kocaeli, 17 Ağustos 1999 depreminde binlerce canını kaybettiği o günü unutmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hem bu acıyı unutturmamak hem de 6 ve 7 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremleri hatırlatmak için İzmit Cumhuriyet Bulvarı’nda bir fotoğraf sergisi düzenledi. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen sergide, her iki depremden sonra çekilen ve ders niteliği taşıyan kareler yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan stantta da, depreme ve diğer afetlere yönelik bilgilendirici kitapçıklar dağıtılırken, çocuklara da içerisinde balon, düdük ve el feneri gibi malzemelerin bulunduğu hediye paketleri verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ali Dağı Mini Çiftliğin sevimli patileri Önceki Haber

Ali Dağı Mini Çiftliğin sevimli patileri

Başkan Özdoğandan Hürmetçi Sazlığına davet Sonraki Haber

Başkan Özdoğandan Hürmetçi Sazlığına dav...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar