160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aç kalan tilki güpegündüz mahalleyi dolaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aç kalan tilki güpegündüz mahalleyi dolaştı
Abone ol
DENİZLİ’NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE GÜPEGÜNDÜZ SAATLERDE AÇ OLDUĞU İÇİN YAŞAM ALANINDAN MAHALLEYE İNEN TİLKİ, EVLERİN BAHÇESİNE GİREREK KARNINI DOYURDU.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde güpegündüz saatlerde aç olduğu için yaşam alanından mahalleye inen tilki, evlerin bahçesine girerek karnını doyurdu.



Pamukkale ilçesine bağlı Gökpınar Mahallesi’ nde aç kalan bir tilki yaşam alanından kopup güpegündüz saatlerde şehre indi. Bölgede gezen tilki, önüne çıkan evlerin etrafında dolanarak yiyecek aradı. Karşısına çıkan vatandaşları umursamayan tilki, rahat hareketleriyle şaşırttı.



Vücudunun bazı bölgelerinde yara izleri olan tilkiyi gören Doç. Dr. Devrim Alkaya, kısa süre panik yaşadı. Tilkinin zararsız olduğunu fark eden Akkaya, bir süre yiyecek arayan hayvanı izledi. Bir süre evin bahçesini dolaşan tilki, daha sonra gözden kayboldu.



Tilkinin kendi evlerinin bahçesine girdiğini de belirten Doç. Dr. Devrim Alkaya, “Tilkinin sürekli aynı saatlerde mahallede geziyor. Bazı duyarlı mahalle sakinlerinin yemek vermesinden dolayı bölgeyi terk etmiyor ve zararsız bir tilki, ancak bir ayağı sakat ve bu nedenle tedaviye ihtiyacı var” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karakulukçudan gazetecilere ziyaretÖnceki Haber

Karakulukçudan gazetecilere ziyaret

Uyuşturucu satan 3 kişi yakalandıSonraki Haber

Uyuşturucu satan 3 kişi yakalandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar