160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

ABDnin Texas eyaletindeki selde ölü sayısı 27ye yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ABDnin Texas eyaletindeki selde ölü sayısı 27ye yükseldi
Abone ol
Abd'nin Texas Eyaletinde Meydana Gelen Selde Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 9'u çocuk Olmak üzere 27'ye Yükseldi. Yaz Kampındaki Kayıp 27 çocuğu Arama çalışmaları Sürüyor.

ABD’nin Texas eyaletinde meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısı 9’u çocuk olmak üzere 27’ye yükseldi. Yaz kampındaki kayıp 27 çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

ABD’nin güneyindeki Texas eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor. Kerr County Şerifi Larry Leitha yaptığı açıklamada, Guadalupe Nehri’nin taşması sonucu meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısının 9’u çocuk olmak üzere 27’ye yükseldiğini, 8 kişinin yaralandığını, 850 kişinin ise tahliye edildiğini belirtti. Kerrville Belediye Başkanı Dalton Rice ise nehir kıyısında bulunan, kız çocuklarına özel Hristiyan yaz kampından ise 27 çocuğun kayıp durumda olduğu ifade etti. Rice arama-kurtarma operasyonlarının sürdüğünü aktardı.

ABD İç Güvenlik Bakanı Noem, Texas’a gidiyor

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya platformu Truth Social’dan yaptığı paylaşımda, yönetiminin Texas’taki yerel yetkililerle yakın bir şekilde çalıştığını ifade etti. ABD İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem’in Texas’a gideceğini belirten Trump, "Melania ve ben bu korkunç trajediden etkilenen tüm aileler için dua ediyoruz. Cesur ilk müdahale ekiplerimiz en iyi yaptıkları şeyi yapmak için oradalar" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1 Asır Sonra Seine Nehri'nde YüzüldüÖnceki Haber

1 Asır Sonra Seine Nehri'nde Yüzüldü

Eşini bıçakla yaralayan kadın serbest bırakıldıSonraki Haber

Eşini bıçakla yaralayan kadın serbest bı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar