160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

ABB Başkan Adayı Altınok, Hüseyin Gazi Cemevini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ABB Başkan Adayı Altınok, Hüseyin Gazi Cemevini ziyaret etti
Abone ol
Cumhur Ittifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (abb) Başkan Adayı Turgut Altunok, Türkmen Alevilerini Ziyaret Etti. Altunok, “cami De Bizim Cemevi De Bizim” Dedi.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok,

Hüseyin Gazi Cemevi ve Hüseyin Gazi Türbesi’ni ziyaret etti. Altınok, "Cami de bizim cemevi de bizim” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları çerçevesinde Mamak ilçesinde bulunan Hüseyin Gazi Cemevi ve Hüseyin Gazi Türbesi’ni ziyaret etti. Hüseyin Gazi Cemevi Dedesi Hüseyin Öz eşliğinde türbede öz Türkçe ile dua etti. Altınok, yaptığı konuşmada Alevi-Sünni ayrımı olmadığını, acıların ortak, değerlerin, insanların aynı olduğunu belirtti. Göreve geldiği ilk yıl Hünkar Hacı Bektaşi Veli anma programı yaptığını hatırlatan Altınok, "15 yıl görev yaptım, 15 yıl boyunca da Hünkar’ı andık, anlattık, tanıtmaya çalıştık" dedi.

Turgut Altınok, Türkiye’nin birçok noktasındaki cemevlerine uzak yakın demeden yardım ettiklerini aktararak, "Cami de bizim cemevi de bizim. Hepimiz bir, özümüz bir, kardeşiz" diye konuştu.

Altınok, cemevinden ayrılırken Hüseyin Öz’e Zülfikar kılıcı hediye etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yelkenli tekne ile kaçarken yakalandılar Önceki Haber

Yelkenli tekne ile kaçarken yakalandılar

İstanbulsporda Osman Zeki Korkmaz dönemi Sonraki Haber

İstanbulsporda Osman Zeki Korkmaz dönemi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar