160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

A Milli Takımdan Aziz Sancara ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
A Milli Takımdan Aziz Sancara ziyaret
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Ibrahim Ethem Hacıosmanoğlu Ve Beraberindeki A Milli Takım Heyeti, Nobel Kimya ödülü Sahibi Türk Bilim Insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ı Abd'de Ziyaret Etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve beraberindeki A Milli Takım heyeti, Nobel Kimya Ödülü sahibi Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar’ı ABD’de ziyaret etti.

Chapel Hill’deki Sancar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Hacıosmanoğlu’na T.C. Miami Başkonsolosu Resul Şahinol, TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, Dış İlişkiler ve Millî Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları, A ve U21 Millî Takım İdari Müdürü Mert Tuncay ile A Milli Takım oyuncuları Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral ve İrfan Can Kahveci de eşlik etti.

Prof. Dr. Aziz Sancar ve Sancar Kültür Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Arslan’dan merkez hakkında bilgi alan Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra tesisi gezdi.

Ziyaretin sonunda Hacıosmanoğlu, Sancar’a isminin yazılı olduğu A Milli Takım forması ile takım kaptanlarından Çağlar Söyüncü’nün tüm futbolcular tarafından imzalanan forması ile çeşitli hediyeler takdim etti.

Sancar da Hacıosmanoğlu, Ayaz ve milli futbolculara hayat hikayesini anlatan imzalı kitaplardan hediye etti.

Aziz Sancar, A Milli Takım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Meksika ile oynanacak maçta tüm takıma başarılar diledi ve TFF’nin davetlisi olarak karşılaşmayı stadyumda izleyeceğini belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trumptan Los Angeles açıklaması: Ulusal Muhafızları konuşlandırarak harika bir karar verdik Önceki Haber

Trumptan Los Angeles açıklaması: Ulusal...

Bayram tatillerinde günlük geçiş 20 binlerden 60 binlere dayandı Sonraki Haber

Bayram tatillerinde günlük geçiş 20 binl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar