02 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

A Milli Futbol Takımı, ABD maçı hazırlıklarını tamamladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
A Milli Futbol Takımı, ABD maçı hazırlıklarını tamamladı
Abone ol
2026 Fıfa Dünya Kupası D Grubu 3. Ve Son Maçında Abd Ile Karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Bu Müsabakanın Hazırlıklarını Yaptığı Antrenmanla Tamamladı.

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu 3. ve son maçında ABD ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bu müsabakanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Carson Sports Park’ta Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenman düz koşuyla başladı ve istasyon çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise ABD maçının taktiği üzerinde duruldu.

Antrenmanı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da takip etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
24 farklı dolandırıcılık suçundan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı Önceki Haber

24 farklı dolandırıcılık suçundan 21 yıl...

Eğitimde Yılın Enleri Ödülleri sahiplerini buldu Sonraki Haber

Eğitimde Yılın Enleri Ödülleri sahipleri...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar