160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Onikişubat Belediyesi temizlik araç filosunu genişletti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onikişubat Belediyesi temizlik araç filosunu genişletti
Abone ol

KAHRAMANMARAŞ (AA) Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediyesi kentteki temizlik işlerinde kullanılmak üzere filosuna 60 araç kattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmesi adına temizlik filosuna 18 büyük, 18 küçük çöp aracı, 2 büyük, 4 küçük tamperli araç, 10 mobil müdahale aracı, 2 çöp kovası yıkama aracı, 2 süpürge aracı ile 4 iş makinasının dahil edildiği belirtildi.

Araçların dış giydirmelerinde EXPO 2023'e dair dikkat çeken görsellerin yer aldığı belirtilen açıklamada araçların sahada kullanıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye olarak asli görevlerinden birinin çevre temizliği olduğunu belirtti.

Hizmete yeni alınan araçların kente hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Mahçiçek, "Bu araçları sorumlulukla hareket ederek kullanmalıyız. Kendi aracımız olsa belki daha rahat kullanırız ama 450 bin kişinin emanetine sahip çıkmak hassasiyetiyle bu araçları şoför arkadaşlarımızın kullanacağına, sahip çıkacağına ve bakımlarını zamanında yapacağına yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.


Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta bulvar ve yollarda bakım ve onarım çalışması sürüyorÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta bulvar ve yollarda bakı...

Sarıkamışta ormanlık alanda çıkan örtü yangını söndürüldüSonraki Haber

Sarıkamışta ormanlık alanda çıkan örtü y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar