160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hatay’da depremzedeler için çadırlar kuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatay’da depremzedeler için çadırlar kuruldu
Abone ol

HATAY (AA) Hatay'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri zarar görenler için çadırlar kurularak yardımlarda bulunuldu.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından Antakya ilçesindeki Millet Bahçesi'nde AFAD koordinasyonunda askerlerin de desteğiyle 107 çadır kurularak depremzedeler buralara yerleştirildi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları, sivil toplum kuruluşları, jandarma ve belediyelerce toplanma bölgesinde, depremden etkilenenlere yiyecek, giyecek, yakacak ve battaniye yardımı yapıldı.

Ayrıca, Ankara'dan bir grup esnaf araçlarıyla getirdikleri yiyecekleri, Tut Elimi Derneği gönüllüleri ise İstanbul'dan getirdikleri atkı, şal ve eldiven gibi giysileri Atatürk Bulvarı'nda depremzedelere dağıttı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
4 yaşındaki küçük kız 6 saatlik çalışma sonucunda sağ salim enkazdan çıkartıldı Önceki Haber

4 yaşındaki küçük kız 6 saatlik çalışma...

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, depremden etkilenen Adana’da incelemelerini sürdürdü Sonraki Haber

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, depremden...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar